Fotograf: Britta Blaxhult. Foto: Åke Gunnarsson

Selvaag Bolig etablerer kontor i Stockholm

Selvaag Bolig ASA etablerer regionskontor i Stockholm for å styrke tilstedeværelsen på det svenske markedet.

Kontoret skal ledes av Britta Blaxhult som kommer fra stillingen som akkvisisjonssjef i Einar Mattsson Prosjekt AB, skriver Selvaag Bolig i en pressemelding.

Selvaag Bolig har vært tilstede på det svenske markedet siden 2010, gjennom samarbeidsprosjektene Svea Serenad, Svea Fanfar og Sädesärlan med Veidekke. Kontoret opprettes primært for å ivareta Selvaag Boligs eierinteresser i eksisterende prosjekter, men skal også søke etter ny utviklingseiendom.

– Vi er svært fornøyd med at vi har fått Britta Blaxhult med på laget. Vi har hatt en grundig rekrutteringsprosess og hun er den beste kandidaten til å lede denne etableringen. Hun har et bredt kontaktnettverk og unik erfaring både fra byråkrati og tunge utbyggingsselskaper, sier CEO Rolf Thorsen.

Blaxhult er ansatt som leder av det nyoppstartede selskapet i Stockholm. Hun er utdannet sivilingeniør fra KTH og har 30 års erfaring fra bransjen. Hun har blant annet jobbet i NCC, Stockholms stad og Veidekke Bostad. Hun kommer nå fra stillingen som akkvisisjonssjef i Einar Mattsson Prosjekt AB. Hun har oppstart i oktober 2019.

– Selvaag Bolig er en langsiktig aktør som lykkes med å skape gode og holdbare bo- og bymiljøer og har effektive byggeprosesser. Det er spennende å få bidra til å bygge opp den svenske virksomheten, sier Britta Blaxhult.