Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen (Ap) erklærer Stovner idrettshall for gjenåpnet. Den røde snoren ble holdt av Alex Tran (venstre) og Grethe Hansen. Foto: Ken OpprannStovner flerbrukshall har fått nytt banedekke og ny belysning. Det er satt opp spilekledning på veggene, tribunene har fått nytt rekkverk og det er etablert et nytt styrketreningsrom og eget gymnastikkrom. Foto: Ken OpprannStovner flerbrukshall har fått nytt banedekke og ny belysning. Det er satt opp spilekledning på veggene, tribunene har fått nytt rekkverk og det er etablert et nytt styrketreningsrom og eget gymnastikkrom. Foto: Ken Opprann Stovner flerbrukshall har fått nytt banedekke og ny belysning. Det er satt opp spilekledning på veggene, tribunene har fått nytt rekkverk og det er etablert et nytt styrketreningsrom og eget gymnastikkrom. Foto: Ken OpprannStovner flerbrukshall er ferdig rehabilitert og klar for å bli tatt i bruk av skole og idrettslag. Foto: Ken Opprann- Vi er opptatt av at idrettsanleggene våre skal fylle sin funksjon best mulig, det betyr å være tilgjengelige for brukerne - og gi idretten gode vilkår for aktivitet og drift, sier direktør i Kultur- og idrettsbygg, Eli Grimsby. Foto: Ken OpprannByrådsleder Raymond Johansen. Foto: Ken OpprannStyreleder i Vestli IL, Elisabeth Myrhol. Foto: Ken Opprann

Gjenåpnet Stovner flerbrukshall

Mandag 8. april markerte byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen (Ap) at Stovner flerbrukshall igjen er åpen og klar for å bli tatt i bruk av skole og idrettslag.

Det skriver Kultur- og idrettsbygg Oslo KF i en pressemelding.

– Endelig er ventetiden over for store og små på Stovner, og for Vestli idrettslag, som nå kan flytte tilbake til den nye hallen sin. De lokale anleggene betyr mye for nærmiljøet, for rekrutteringen til idretten og som møteplass for barn og unge, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

De siste fire årene har Oslo kommune brukt 6,2 milliarder kroner på idrettsanlegg, heter det i pressemeldingen.

Det er Kultur- og idrettsbygg Oslo KF (KID) som har hatt ansvar for å rehabilitere flerbrukshallen fra 1983.

Stovner flerbrukshall har fått nytt banedekke og ny belysning. Det er satt opp spilekledning på veggene, tribunene har fått nytt rekkverk og det er etablert et nytt styrketreningsrom og eget gymnastikkrom.

Rehabiliteringen omfatter også arbeider i inngangspartiet, fellesarealer, garderober og toaletter.

Nytt HC toalett, taktilmerking og talevarslingsanlegg vil gjøre det enklere for flere og nye grupper å ta hallen i bruk.

Byggeprosjektet har, ifølge pressemeldingen, lagt vekt på å gjenbruke materialer der det har vært mulig. Det er, ifølge KID, brukt energibesparende elementer med lang levetid, og anlegget er knyttet til et sentralt driftsstyringssystem for mer miljøvennlig og energieffektiv drift.