Prosjektutvikler/Prosjektleder i Molde og Ålesund


ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 360 ansatte, og har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund og Molde. Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. ÅF er en av Nordens mest populære arbeidsgivere og hos oss tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. En blanding av personligheter og bakgrunner gjør oss sterkere, mer kreative og framgangsrike i markedet. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Balanse mellom arbeid og fritid er viktig og vi vil at du skal ha en velfungerende hverdag der du får tid til å bygge relasjoner, i og utenfor arbeidet.

FirmaÅF Advansia
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde, Ålesund
Søknadsfrist04.05.2019

Vi skal vokse innen privat eiendomsutvikling også i Molde og Ålesund. Til kontoret i Molde ønsker vi å ansette en avdelingsleder som har erfaring med prosjektledelse fra det private eiendomsutviklingsmarkedet. Til kontoret i Ålesund trenger vi en prosjektutvikler med samme type erfaring.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert prosjektleder-/utvikler og ønsker å bidra til den videre veksten i ÅF Advansia Midt-Norge. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot. I tillegg er det viktig at du evner å drive selvstendige prosjekter ute hos kunden, at du raskt setter deg inn i nye systemer og lett tilpasser deg kundens organisasjon.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn

  • Relevant utdanning, bachelor/ingeniør eller master/sivilingeniør. Erfaring kan kompensere for lavere/manglende formell utdannelse.
  • Lang erfaring med privat eiendomsutvikling, enten fra entreprenør, byggherre eller rådgiver innenfor bolig- eller næringsprosjekter.
  • God kontaktflate i Ålesunds- og/eller Moldeområdet
  • God forståelse for byggherrens og prosjektets behov, lønnsomhetsstyring, planprosesser og utbyggingsavtaler.
  • Erfaring med personalledelse (gjelder for avdelingslederrollen)
  • Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig, samtidig som du har høy fokus på god og tydelig kommunikasjon

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i den videre utvikling av ÅF Advansia og våre mål om å forme og realisere et bærekraftig samfunn. Du får gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere, og du bør kjenne deg igjen i dette.

Ta kontakt med regionsdirektør Kjell Håvard Nilsen eller rekrutteringsansvarlig Hilde Bohinendersom du har spørsmål til stillingen.

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Etter oppkjøpet av finske Pöyry er nå ÅF Pöyry Nordens største rådgiverselskap med 16.000 ansatte.

ÅF Making Future.

Kontaktpersoner:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com

Kjell Håvard Nilsen

Regionsdirektør

92658500

kjell.haavard.nilsen@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: