Daglig leder i Gusterud Bygg, Christoffer Gusterud.

VestlandsHus åpnet galleri på kjøpesenter

Som trolig den første i boligbyggebransjen flytter VestlandsHus inn på et kjøpesenter. Der tilbyr de virtuell husplanlegging, utstilte husmodeller og rådgivning.

I midten av februar var det åpningsfest for Galleri VestlandsHus på Jessheim Storsenter. Det er VestlandsHus-forhandleren Gusterud Bygg som skal stå for driften av det nyskapende tilbudet.

Selvbetjent med eksperthjelp
– Her er det selvbetjente touch-skjermer hvor du kan finne informasjon om ulike hustyper, samt få uendelige muligheter til å planlegge ditt drømmehus, sier Christoffer Gusterud, daglig leder i Gusterud Bygg i en pressemelding.

Til daglig vil dette være et sted man kan stikke innom for å få inspirasjon til drømmeboligen, altså en selvbetjent løsning. Men til faste tider vil det også være rådgivere tilstede som kan hjelpe til med alt fra planløsning til interiør. I tillegg vil det bli arrangert temakvelder rettet mot den store husdrømmen.

Vil være der folk er
– At en husleverandør er tilstede også på et kjøpesenter er noe nytt, men også helt i tiden, ifølge Maria Gauffin, markedssjef i VestlandsHus.

VestlandsHus ønsker å være der folk ferdes og på Jessheim Storsenter kan husleverandøren presentere seg på en helt annen måte.

– Vi er veldig fornøyd med vårt nye galleri og tror dette er veien å gå. Ambisjonen er å få til lignende tilbud i flere byer etter hvert, sier Gauffin.

Interiørarkitekt Elise Gusterud (t.h.) og markedssjef for VestlandsHus Maria Gauffin.