Illustrasjonsfoto

Arrangerer proffmesse for VVS- og VA-bransjen i Bergen

22. og 23. august lanseres en stor satsing på en ny proffmesse for VVS- og VA-bransjen på Vestlandet. 

Arrangøren bak messen «Vi Bygger Bergen» har samlet de største grossistene i bransjen samt Rørentrepenørene Norge-Vest og Anders O. Grevstad som stiller seg bak VVS-Messen Vest 2019.

– Messen går av stabelen i Grieghallen i Bergen og vil bli bemannet med utstillere fra bransjens mest sentrale leverandører relatert til bransjen. De største VVS og VA grossistene i Bergen har samlet seg rundt varemerket VVS-Messen Vest 2019, og solide støttespillere som Ahlsell, Brødrene Dahl og Heidenreich er sikre på at dette vil bli en gjentakende messe som samler bransjen på Vestlandet annet hvert år, første gang i 2019, sier prosjektleder for arrangementet, Kim Kristoffersen
i VVS Messen Vest/Bergen Live AS.

Messens målgruppe er alle de som til daglig er rørleggere, ventilasjonsentreprenører, montører, konsulenter, prosjektledere, studenter, beskrivende arkitekter, byggherrer, tekniske konsulenter og alle andre som er aktive i faget.

– Vi vil også få på plass et innholdsrikt konferanseprogram med aktuelle forelesere tilpasset målgruppen. Etter to fulle fagdager ser vi også frem til å invitere en samlet bransje til et sosialt arrangement, legger Kristoffersen til.