Illustrasjon: Teknobygg

Teknobygg bygger 92 leiligheter i Trondheim

Teknobygg starter byggingen av 92 leiligheter i Heimdal Atrium for Trym Bolig.

Det skriver Teknobygg i en pressemelding mandag.

Trym Bolig AS har nå gitt Teknobygg AS oppstartsordre for bygging av Heimdal Atrium, 92 leiligheter i Trondheim-bydelen Heimdal. Kontrakten på 177 millioner kroner før merverdiavgift ble signert for en tid tilbake, men prosjektet har vært satt på hold i påvente av endelig kommunal godkjenning.

– Det har vært svært utfordrende å jobbe med, men vi er nå ekstremt glad for endelig å ha fått den kommunale godkjenningen på plass, sier daglig leder, Terje Steen i Trym Bolig.

– Vi har mange kjøpere som har ventet lenge på byggestart, og både kjøpere og vi ser nå fram til at det endelig blir aktivitet på tomta, avslutter Steen.

– Vi i Teknobygg puster lettet ut, da vi har holdt av kapasitet til Heimdal Atrium i lengre tid, forteller avdelingsleder for bygg, Rudi S. Pedersen.

– Forberedelser i form av prosjektering og innkjøp har pågått en tid, rivingsarbeidene er allerede satt i gang, og gravearbeidene vil være i gang i løpet av oktober, opplyser Pedersen.

– Prosjektet er planlagt bygget med en bærekonstruksjon i plass-støpt betong, og vil således gi en god sysselsetting for våre betongarbeidere igjennom vinteren, opplyser han i pressemeldingen.

Prosjektet er beregnet ferdigstilt i midten av 2020.