Avtalen er signert. F.v.: prosjektdirektør Roger Morsund (AFK eiendom FKF), adm. dir. Kenneth Johnsen (AFK eiendom FKF), prosjektleder Dag Trætten (AFK eiendom FKF), daglig leder Hans Petter Hjertum (ArealBygg AS) og eiendomssjef Ragnar Gullhaugen (Akershus KollektivTerminaler FKF). Foto: André Strand, AFK eiendom FKF.

ArealBygg bygger bussanlegg i Nittedal

ArealBygg AS blir totalentreprenør for bussanlegget på Kjul i Nittedal.

Prosjektet omfatter bygging av et nytt bussanlegg på Kjul bestående av fire verkstedhaller, vaskehall, lokaler for administrasjon og lager. I tillegg skal det etableres oppstillingsplasser for busser, med tankanlegg forberedt for biodiesel, biogass og el. Det gamle bussanlegget er nå revet.

22. august signerte foretaket avtale med ArealBygg AS, som blir totalentreprenør for prosjektet (bygg og utomhusanlegg). ArealBygg AS har lang og bred erfaring fra byggebransjen, og har blant annet bygget på oppdrag for Ringnes AS og Rema 1000 AS. Bedriften har kontorer i Nittedal.

Arbeidene starter umiddelbart etter at igangsettelsestillatelse er gitt av kommunen. Prosjektet har en stram tidsplan og skal være ferdig 25. juni 2019.

AFK eiendom FKF er byggherre. Når bygget er ferdig skal eiendommen forvaltes og driftes av Akershus KollektivTerminaler FKF.

Daglig leder Hans Petter Hjertum i ArealBygg AS er glad for tilliten og ser frem til å komme i gang med arbeidet.

- Vi er glad for tilliten som foretaket viser oss og ser frem til det videre samarbeidet. Det er et middels stort bygg med store utomhusområder og stram tidsplan, så dette er en spennende utfordring for oss. Men vi er klare, sier Hjertum i en pressemelding.

- Kjul bussanlegg er det første bussanlegget vi er byggherre for, så dette er en merkedag for oss. Vi ønsker ArealBygg AS lykke til med oppgaven, sier administrerende direktør Kenneth Johnsen i AFK eiendom FKF.