Produktsjef Øystein Holmsen i Würth.

Würth med nytt konsept for elverktøy

Würth lanserer et nytt konsept for elverktøy. Nå kan håndverkeren ved innkjøp selv kombinere maskiner og batterier innen hver voltklasse.

- Würth har fokus på å gjøre arbeidsdagen enklere for proffene, og det er kunden selv som vet hvor mye batterikraft de trenger til de forskjellige jobbene som skal utføres. Han eller hun skal selv kunne velge fritt, kanskje maskinen allerede er på plass og det kun er behov for flere batterier, skroiver selskapet i en pressemelding. De satser nå nytt med "Pick Your Power"-konseptet.

Her kan håndverkeren velge de maskiner og batterier han vil ha, og få dette levert i systemkofferter som kan låses til andre systemkofferter fra Würth – for transport til og fra oppdrag.

Utviklingen innen batteriteknologi har gått raskt de siste årene. Før holdt en maskin cirka 2 ½ sett batterier, nå holder batteriene grovt anslått 2 ganger så lenge som maskinen.

El-verktøyet er en del av helhetstanken på verktøy.
- Vi setter ting i system og for å hjelpe håndverkeren til å ha en lettere arbeidsdag, sier produktsjef Øystein Holmsen i Würth.