Waal ny sjef i Mestertak Entreprenør

Kenneth Waal har blitt ny daglig leder i Mestertak Entreprenør fra 1. mars.

Tore Antonsen sluttet som daglig leder 1. mars etter 20 år som sjef, og har gått inn i ny stilling i samme selskap der han skal jobbe med kalkulasjon, salg, innkjøp og kontrollør. Kenneth Waal har nå tatt over som daglig leder, og skal lede både Mestertak Entreprenør AS og Mestertak Service AS.

Kenneth Waal er 32 år og er taktekkermester. Han har jobbet i tak- og membrantekkerfaget i 15 år, siste fem år som daglig leder i Mestertak Service AS.
Kenneth sitter i styret i blant annet TEF (Takentreprenørenes forening), Opplæringskontoret Blikk, Tak og Ventilasjon, Byggebransjens Uropatrulje og er sensor på den praktiske og teoretiske fagprøven.

Rune Frog som har vært prosjektleder i Mestertak Entreprenør AS igjennom mange år har avsluttet arbeidsforholdet, han starter med nye utfordringer 1.juni. Han blir erstattet av taktekkermester Marius Rønning som har jobbet i Mestertak Entreprenør i 15 år. Siste året som prosjektleder.

- Jeg er svært positiv til de nye endringene og er sikker på at vi er godt rustet for fremtiden med den nye ledelsen, sier styreleder Finn Hjulstad i en pressemelding.