Kari Sandberg

Entreprenørdagen: Kompetanse og nyskaping for en bærekraftig næring

Torsdag 31. mai er det klart for Entreprenørdagen og EBAs generalforsamling på Scandic Nidelven i Trondheim. Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen og eiendomsinvestor og styreleder i RBK, Ivar Koteng er blant innlederne som deltar.

– Vi har satt sammen et program som vi tror vil være både relevant og interessant for flere - både entreprenører og byggherrer, samt myndigheter, sier adm. direktør Kari Sandberg i EBA.

Sandberg forteller at formålet med konferansen er å sette bærekraft, digitalisering og forbedring på agendaen. 

– Dette er svært viktige temaer som vil også påvirke byggenæringens utvikling. Vi forsøker på denne konferansen å belyse tematikken fra ulike ståsteder. Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen kommer for å snakke om regjeringens satsingen på infrastruktur, Deloitte vil snakke om verdiskaping og vi har også invitert foredragsholdere fra SINTEF Byggforsk og NTNU som skal snakke om bærekraft og digitalisering. Det vil også være bedriftsrepresentanter som deltar i debatt om entreprenørene har nok styrke og innovasjonskraft til å levere på regjeringens målsettinger, sier Sandberg.

EBA-sjefen mener at for å lykkes er det vesentlig også å bygge en felles kultur – uansett hvor man er. EBA har derfor i år invitert Ivar Johannses Koteng som er eiendomsinvestor og styreleder i Rosenborg BK til å holde avslutningsforedraget.

Selve EBAs generalforsamling starter etter det åpne møtet klokken 16. Dagen avsluttes med omvisning på Rockheim og middag på Rockheim Panorama.

Les mer om arrangementet her