Murermester Nils Berg blir til Front Entreprenør

Murmester Nils Berg AS har endret navn til Front Entreprenør AS.

Det skriver Front Entreprenør i en pressemelding fredag.

Navneendringen skjedde 1. mars, og er, ifølge pressemeldingen, et ledd i å forberede selskapet på fremtidig utvikling og utvidelse av virksomheten.

– Navneendringen er et signal om at vi har ambisjoner om å bli både større og bredere i tjenestetilbudet i årene fremover. Det gamle navnet var ikke lenger beskrivende for det vi driver med i dag eller det vi skal være i fremtiden, forteller eier og grunnlegger Nils Berg.

Bedriften håper at navnet Front Entreprenør vil gjøre det tydeligere at virksomheten omfatter flere tjenester og fagområder enn tradisjonelle mureroppdrag. I dag er Front Entreprenør en tverrfaglig aktør som leverer tjenester innen alle fagområder i forbindelse med rehabilitering av fasader, tak og vinduer. I tillegg driver selskapet en betydelig virksomhet innenfor piperehabilitering, skriver de i pressemeldingen.

– Vi skal være enda tydeligere på det vi driver med. Front Entreprenør skal være den beste aktøren i markedet på oppussing og rehabilitering av fasader, uttaler Berg i meldingen.

Selskapet satser nå også på malertjenester, og to malermestre som skal lede Front Entreprenørs malervirksomhet, er ansatt.

– Det er helt naturlig at vi utvider med malertjenester. Godt håndverk også på malingen av fasader er helt nødvendig for at fasadene skal holde i mange år, sier Berg.