HR Forretningspartner

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Veidekke Anlegg rigger organisasjonen for vekst og vi søker etter flere forretningspartnere.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist15.03.2018

Som HR FP i Veidekke skal du sikre at den operative HR-støtten er i tråd med prosjektets behov og selskapets overordnede HR-strategi. Du vil være en aktiv del av å definere behov i prosjekt du har HR ansvar for. Du vil jobbe tett på anleggsprosjektene og proaktivt identifisere behov for forbedringer innen utvikling av medarbeidere og organisasjon og du vil aktivt støtte ledere i prosjektporteføljen i alle HR-prosesser.

Arbeidsoppgaver

Du vil innenfor ditt område være ansvarlig for oppfølging av:

  • Rekruttering og innfasing av medarbeideren i ny rolle
  • Prestasjon- og medarbeiderutviklingsprosesser med fokus på langsiktighet
  • Systematisk kompetanseutvikling, talentutvikling og oppfølging
  • Teamutvikling og effektive ledergrupper i prosjektene
  • Oppfølging av medarbeiderundersøkelser
  • Lønn - og kompensasjonsprosesser
  • Utarbeidelse av konsepter og trene/coache lederne i HR prosessene
  • Coache og veilede ifm ulike personalsaker

I tillegg vil hver HR Forretningspartner ha selvstendig fagansvar innenfor ett eller flere HR fagområder og sørge for videreutvikling av fagområdet i HR i Anlegg.

Kvalifikasjoner

Bred, praktisk HR-erfaring (minimum 5 år) fra en proaktiv og forretningsorientert HR-rolle og fortrinnsvis med en master i HR/Økonomi. Vi vil at du kan vise til gode resultater fra samarbeid med tillitsvalgte. Du kan gjerne ha konsulentbakgrunn og erfaring fra prosjektarbeid/prosjektledelse. Et fortrinn kan også være erfaring fra bransjen og/eller prosjektorganisasjoner. Har du sertifisering og erfaring med HR verktøy og metoder er det også et pluss.

Personlige egenskaper

Du er forretnings- og kundeorientert og får energi av å jobbe tett på forretningen, med en positiv og vennlig fremtoning der du tilpasser din kommunikasjon til ulike typer mennesker og ulike situasjoner. Du er god på å forankre og får gjennomslag for ditt budskap, både muntlig og skriftlig. Du er proaktiv og tar initiativ, følger opp og har god gjennomføringsevne. Du forstår viktigheten av å bygge relasjoner og å skape tillit, og viser høy grad av integritet i ditt arbeid. Noe arbeidspress kan til tider forekomme og du må derfor ha god kapasitet til å håndtere dette, og å prioritere arbeidsdagen din. Vi ønsker oss en lagspiller, som samtidig er selvgående, trygg og sterk. Det er viktig at du evner å være tydelig overfor dine omgivelser og setter grenser. Du bruker tid på å holde din kompetanse oppdatert, og deler din kunnskap med dine kollegaer.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – vi mener dette gir en unik og samlende bedriftskultur.

Spørsmål om stillingen?

Jeanette Mohn

+47 911 38 670

Esther Amb Pettersen

+47 941 52 403

Søk stilling

Vis flere stillinger: