Fra venstre: Raymond Larsen daglig leder i Tre Team Entreprenør AS, Trond Helge Kristiansen daglig leder i Kaizer AS og Torbjørn Grønningsæter driftssjef i Byggmann Gruppen AS.

Byggmann og Kaizer samarbeider

Byggmann Gruppen innleder samarbeid med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer.

- I et stadig tøffere marked må vi se på produksjonsmetoder, logistikk, nye løsninger og bedre produkter for å skille oss ut og ikke minst raffinere vår egen leveranse. Vi har gjennom 30 år jobbet for å utvikle et komplett konsept for boligbyggere i Norge. Vi er konstant på søk etter de beste løsninger for våre boligleveranser. Derfor har vi etablert et samarbeid med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer, som gjør våre medlemmer i stand til å imøtekomme etterspørselen, og ikke minst gir enkel produksjon og en merverdi for våre boligeiere og sluttkunder , sier Torbjørn Grønningsæter, driftssjef i Byggmann Gruppen AS i en pressemelding.

- Generelt sett må man beregne ca 10 prosent avkapp på takrenner med skjøt fordi de er prefabrikkerte og kommer i faste lengder. Her er Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer helt unike på grunn av sin særegn, sier Grønningsæter.

Byggmann Gruppen AS holder til på Vigra i Møre og Romsdal har over 110 entreprenører på sin medlemsliste.

- Vi er stolte av å samarbeide med Byggmann Gruppen AS. Det er en anerkjennelse for oss i Kaizer at en så stor boligprodusent leverer våre produkter til sine boliger, sier Trond Helge Kristiansen, daglig leder i Kaizer AS.