Returteknikk har blitt Terex Ecotec forhandler i Norge

- Det er et høydepunkt for vår bedrift å overta eneretten til salg og distribusjon av Terex Ecotec produkter i Norge, sier daglig leder i Returteknikk, Eirik Enerstvedt

- Terex Ecotec har et sterkt omdømme og er et selskap med høy fokus på teknologi, service og reservedeler. Terex Ecotec, er en del av Terex Corporation. og ble lansert som eget varemerke i 2017 for og synligjøre Terex satsning innen avfall, gjenvinning og biomasse, legger han til.

Terex Ecotec-produkter har vært levert i Norge i en årrekke, kjente under merkevaren Neuson Ecotec og TIM Envipro. TIM Envipro maskinene ble produsert og levert direkte fra fabrikk i Danmark. 

Alle Terex Ecotec sine produkter blir produsert i Nord-Irland, på samme fabrikk som Terex Finlay og Powerscreen. Terex Ecotec Håndteringsmaskiner er like Fuchs som også er et selskap i Terex Corporation

Returteknikk er et datterselskap av Mineralteknikk AS og er basert på overtakelsen av L.Bekkelund - et selskap som ble etabler i 1971. 

- Nå kan vi tilby våre kunder et en komplett maskinpark for håndtering av avfall, fra håndteringsmaskin til kverner, sikteverk, transportører og kompostvendere, sier Enerstvedt.

- En slik komplett produktportofølge fra Terex Ecotec sammen med knuserne Mineralteknikk tilbyr til asfalt, betong og stein gir unike synergier mellom Returteknikk og Mineralteknikk som kommer våres kunder til gode, legger han til.