Mestergruppen overtar Bygg & System i Fosnavåg

Eierne av Bygg & System AS i Fosnavåg har inngått avtale om salg av virksomheten til Mestergruppen. 

- Bygg & System er en kvalitetsbedrift som har levert gode resultater gjennom mange år, og som passer godt innenfor Mestergruppens konsept. Mestergruppen har i lengre tid ønsket seg en sterkere tilstedeværelse i denne regionen, der nedslagsfeltet også inkluderer viktige bedrifter innenfor Mestergruppens huskjeder. Vi er glade for å få muligheten til å etablere oss i Fosnavåg gjennom dette oppkjøpet, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen. 

Mikkel Sandvik

Bygg & System driver byggevareutsalg og har en sterk posisjon i lokalmarkedet, og oppnådde en omsetning på cirka 85 millioner kroner i 2016. Virksomheten vil etter overtakelse omprofileres til Byggtorget, og blir med det den 101. butikken i denne kjeden.

- Vi har bygget opp et solid fundament med Bygg & System gjennom mange år. Det var nå ønskelig for eierne å gjøre en realisering samtidig som vi ønsket å finne en sterk partner som kan bidra til å utvikle bedriften videre. Det har vi funnet i Mestergruppen, og vi ser fram til å kunne ta fatt på de muligheter som åpner seg gjennom at vi blir inkludert i en sterk konstellasjon som dette, sier Gunnar Gundersen, daglig leder og en av eierne i Bygg & System i en pressemelding.