Halvor Lindbach (Veidekke)(f.v.), Kaare Gilhus (Veidekke), Pål Thomassen (SafetyRespect) og Ted Olsson (SafetyRespect).

Veidekke og Safetyrespect inngår fallsikringsavtale

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge to byggetrinn i boligprosjektet Tiedemannsfabrikken på Ensjø i Oslo. Prosjektet består samlet av 380 leiligheter. Her skal SafetyRespect levere dekkesikring til begge byggetrinn. 

Byggene med 2-, 3, og 4-roms leiligheter blir oppført i plasstøpt betong, med fasader hovedsakelig av teglsteinplate kledning. Byggearbeidene innen grunn, tømmer, mur og betong skal utføres av Veidekkes egne fagarbeidere.

– Veidekke har fokus på å skape sikre arbeidsplasser og ønsker å bruke SafetyRespect som en partner i dette arbeidet, heter det i en pressemelding.

SafetyRespect er en spesialist innen fallsikring.

– Vår styrke er å eie hele verdikjeden, fra produktutvikling via egen produksjon, og som spesialist og rådgiver skal vi hjelpe til under prosjektet med å levere riktige fallsikringsløsninger slik at alle arbeidere på prosjektet kommer trygt hjem hver dag, sier Pål Kenneth Thomassen, depotsjef i SafetyRespect i Oslo.

For SafetyRespect har økt oppdragsmengde ført til at de vil utvide virksomheten i Norge og vil fra april tilby montasje og service ut mot prosjektene.