Bakke bygger 132 leiligheter i Nittedal

Boligbyggeselskapet Bakke AS melder om meget godt salg i sine prosjekter Skogtunet og Skoglia i Kruttverket i Nittedal. Oppstart av byggearbeider er forventet å skje om kort tid.

- På få måneder er vi nær ved å ha solgt ut to leilighetsprosjekt på Kruttverket. Det er tydelig at vi har truffet en nerve her oppe, med så høy salgsgrad på kort tid. Det er nå kun åtte ledige leiligheter av 132 leiligheter totalt. Med marka rett utenfor døra, 20 minutter inn til Oslo-grensa og leiligheter med muligheter for gunstig Husbankfinansiering (med de fordelene det har i forhold til lav og fast rente), har helt tydelig slått an i markedet, sier Silje Edman, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Bakke AS.

Leilighetene, som skal produseres av Moelven Byggmodul, har størrelser fra 43 til 85 kvm BRA.

Forventet ferdigstillelse for de to prosjektene, er henholdsvis 2./3. kvartal 2017 for Skogtunet, og 4. kvartal 2017 for Skoglia.

I tillegg til leilighetsprosjektene, tilbyr Bakke AS kjedede eneboliger på Kruttverket. Henholdsvis 22 og 60 kjedede eneboliger fordelt på to prosjekt. Førstnevnte prosjekt er utsolgt og under bygging, mens det sistnevnte er kommet langt i prosess med både bygging, ferdigstillelse og innflytting for flere av boligene.

Romeriksåsen AS som er utbygger, eies 100 % av Bakke AS.