Administrerende direktør i Sweco Norge, Grete Aspelund og byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Nguyen Berg.

Sweco blir partner i Oslos klimanettverk

Sweco Norges toppsjef Grete Aspelund signerte i går Oslos klimapakt, og Sweco er blitt partner i nettverket Næring for klima.

Næring for klima

Næring for klima er et klimasamarbeid og møtested mellom Oslo kommune og virksomheter i Oslo-regionen.

Her skal kommunen, bedrifter og befolkningen utveksle erfaringer om klimaprosjekter, spre informasjon om støtteordninger og tiltak, og videreutvikle virkemidler for klimakutt.

Administrerende direktør Grete Aspelund og divisjonsdirektør energi Jon-Viking Thunes representerte Sweco på en signeringslunsj i Oslo rådhus, sammen med to andre nye partnere.

Her møtte de blant annet byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Nguyen Berg, til en prat om hvordan Sweco ønsker å bidra til at Oslo når sine klimamål.

– For Sweco er dette et viktig klimanettverk å være representert i. Vi har et stort samfunnsansvar, og kan bidra med viktig kompetanse og engasjement. Sweco har kunnskap om Oslos og andre store byers behov for grønn omstilling, og kan bidra til å skape de gode, helhetlige løsningene som alle store byer trenger, sier Aspelund i en pressemelding.

Oslo by har en klar visjon om å bli en av verdens ledende miljøbyer. Målet er å halvere utslipp av klimagasser innen 2030, og bli en fossilfri by innen 2050.