Fv. Vegard Jacobsen fra Norconsult og Snorre Solvang fra BraCon

Norconsult overtar BraCon

Norconsult AS overtar 1. juni det Hamar-baserte selskapet BraCon AS, og styrker dermed sin posisjon i Innlandet.

Samtlige ansatte vil fortsette i sine stillinger når Norconsult overtar alle aksjene i BraCon 1. juni.

Firmaet vil fortsette sin virksomhet, innen byggeteknisk prosjektering i Hedmark, Oppland, Romerike og Oslo, som en integrert del av Norconsult.

Utvidet tjenestetilbud

- Med kjøpet av BraCon får vi tilgang til et kompetent og anerkjent rådgivermiljø i en region som er viktig for Norconsult. Sammenslåingen styrker vårt tverrfaglige kompetansetilbud til kundene her, sier Per Kristian Jacobsen, konsernsjef i Norconsult i en pressemelding.

- Både forretningsmessig og kulturelt passer BraCon og Norconsult godt sammen. Ved å bli en del av Norconsults rådgivermiljø kan vi nå levere bedre og mer komplette tjenester til kundene våre. I tillegg styrker vi posisjonen som lokal rådgiver, sier daglig leder i BraCon, Snorre Solvang, i samme pressemelding.

Innlandskjempe

K ontorleder Vegard Jacobsen ved Norconsults regionskontor i Hamar er svært tilfreds med at de nå får BraCons medarbeidere med på laget.

Etter overtagelsen vil Norconsults kontorer i region Innlandet (Gjøvik, Hamar, Hønefoss, Lillehammer, Os og Otta) bestå av et tverrfaglig rådgivermiljø på til sammen 170 ansatte.