Seminar: BIM i byggeprosjekter

StedStavanger, Norge
ArrangørKraftværk, Statsbygg, Kruse Smith, Ryger Advokatfirma og Presentations Data
Fra03.02.2016
Til03.02.2016
TidspunktOnsdag kl 8.00 - 13.30

Gå ikke glipp av seminaret som forteller deg alt du lurer på om BIM i byggeprosjekter! 

Alt du lurer på om BIM (BygningsInformasjonsModellering), enten du har BIM-erfaring eller ikke, vil du garantert få svar på når noen av de fremste i landet på området deler sin kunnskap og sine erfaringer.

Vi håper at seminaret gir deg en grunnleggende forståelse for hvordan BIM kan gjøre ditt prosjekt mer effektivt og lønnsomt.

Foredragsholderne er eksperter på BIM innenfor sine fagfelt og vil gi deg et oversiktlig og helhetlig bilde på hvordan BIM kan brukes gjennom hele prosjektets livsløp, fra skissestadiet til FDVU-håndtering. Korrekt bruk av BIM tilfører din bedrift konkurransekraft.

Foredragsholdere:

– Diderik Haug, prosjektleder i Statsbygg

– Johnny Sætre, avdelingsleder for Konstruksjonsteknikk og VDC-avdeling i Kraftværk AS

– Gunnar Skeie, utviklingsleder for BIM, Kruse Smith AS

– Advokat Kurt A. Elvevoll, Ryger Advokatfirma AS

Seminaret passer for alle aktører i alle ledd i byggebransjen, og er perfekt for deg som er byggherre, entreprenør, prosjekt- og byggeleder.

Dette er ikke et kurs i programvare og modellering, men vil gi deg som deltaker en overordnet forståelse av hva BIM er. Foredragene er utformet med den hensikt at alle foredragene skal vise BIM fra start prosjektering til ferdig utførelse, sett fra ståstedet til alle involverte aktører.

Påmeldingsfrist: 27. januar

Program og påmelding