Fra Løkkehagen øverst på Løren i Oslo. Illustrasjon utarbeidet av Carbonwhite for JM.

Økning for JM Norge

JMs norske virksomhet oppnådde en driftsmargin på 6,9 prosent i årets ni første måneder, opp fra 6,5 prosent i samme periode i fjor. 

Samtidig har selskapet solgt 528 boliger i årets første ni måneder, mot 296 i samme periode i fjor.

Fra januar til og med september startet JM i Norge byggingen av 450 boliger, som er 89 boliger mer enn i samme periode i fjor.

Selskapet nådde en omsetning på 1,903 milliarder svenske kroner fra januar til september, mot 1,857 milliarder i fjorårets ni første måneder.

Effektiviseringstiltak

- Vi er svært tilfreds med utviklingen så langt i år. Initiativene våre bidrar til økt effektivitet og vi oppnår god respons i markedet på våre prosjekter, sier direktør for markedskommunikasjon Kjell Kvarekvål i JM.

Han mener selskapet er godt posisjonert i markedet, og at satsingen på energieffektive boliger med arealeffektive løsninger har truffet godt.

JM konsernet, som er børsnotert i Stockholm, oppnådde en omsetning på 10.489 millioner svenske kroner i perioden fra januar til september, opp fra 9.729 millioner kroner i samme periode i fjor.

Løkkehagen

Løkkehagen øverst på Løren i Oslo er et av prosjektene JM har solgt boliger i dette året. Så lang er 54 av prosjektets totalt 80 boliger solgt siden salgsstarten 24. august. I dette prosjektet gikk toroms-leilighetene først, før de større leilighetene ble solgt.