Seminar: Hvordan sikre prosjektsuksess gjennom styring av usikkerhet?

StedOslo, Norge
ArrangørProkonsult og Competancia
Fra08.06.2015
Til08.06.2015
TidspunktMandag kl 8.30 - 15.00

Prokonsult AS og Competancia inviterer til et aktuelt og interessant seminar for å gi en innføring i bruk av usikkerhetsanalyse i prosjekter. Vi kan friste med spennende gjesteforeleser fra NTNU/forskningsprogrammet Concept, Knut Samset, samt erfarne interne forelesere. 


Prokonsult AS og Competancia i samarbeid med NTNU, startet i vinter opp et sertifiseringsløp for ansatte i RG Rustand Gruppen AS. Dette har vist seg å ha stor interesse også eksternt, og vi ønsker derfor å invitere kunder og samarbeidspartnere til et introduksjonskurs i usikkerhetsanalyse og kvalitetssikring av prosjekter 08.06.2015. 


Knut Samset, programleder for forskningsprogrammet Concept, forteller om erfaringer med kvalitetssikring av store offentlige prosjekter og Runar Gravdal og Jørn Forbord gir en innføring i prosessen rundt usikkerhetsanalyser, fallgruver og suksessfaktorer. Det blir også lagt opp til praktisk demonstrasjon av en usikkerhetsanalyseprosess underveis i kurset. Målet er å øke forståelsen for hvordan du kan sikre prosjektsuksess med kunnskap om styring av usikkerhet.


Målgruppe: Prosjektdeltagere, prosjektledere og prosjekteiere, og ellers alle som er involvert i utvikling, planlegging og gjennomføring av større prosjekter, både innen offentlig og privat sektor. 

Det serveres lunsj ca kl 11.30.

Påmeldingsfrist: 4. juni

Program og påmelding