Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen slutter i Entra.

Nysteen slutter i Entra

Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen slutter i Entra for å ta over konsernsjefjobben i Lindorff.

Det skriver Entra i en pressemelding mandag.

Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen har, ifølge pressemeldingen, selv ønsket å gå av som Entra-direktør for å tiltre stillingen som konsernsjef i Lindorff Group.

– Nysteen har gjort en meget god jobb med å forberede og gjennomføre privatisering og børsnotering av Entra, og styret takker ham for solid innsats i de to årene han har vært administrerende direktør i selskapet. Styret ønsker Klaus-Anders Nysteen lykke til med nye utfordringer, sier styreleder Siri Hatlen i Entra.

– Entra er et svært godt rustet til en videre positiv utvikling til glede for kunder og eiere. Selskapet har en kompetent og profesjonell organisasjon og en sterk markedsposisjon. Jeg ønsker Entra lykke til videre som Norges ledende eiendomsselskap, sier Klaus-Anders Nysteen i pressemeldingen.

Nysteen fratrer stillingen med umiddelbar effekt, og styret har vedtatt å konstituere CFO Arve Regland i stillingen som administrerende direktør med virkning fra mandag 2. februar. Nysteen vil stå til disposisjon for selskapet ut februar, og Entra-styret starter arbeidet med å rekruttere ny administrerende direktør til Entra umiddelbart, heter det i pressemeldingen.