Hvordan oppnå optimal risikofordeling i samspillskontrakter med åpen bok?

StedOslo, Norge
ArrangørHR Prosjekt AS
Fra08.12.2014
Til08.12.2014
TidspunktMandag kl 8.00 - 10.30

HR Prosjekt AS inviterer til en god start på dagen, med faglig påfyll og frokostservering. I samarbeid med Competancia arrangerer HR Prosjekt AS frokostseminaret «Risikohåndtering i samspillskontrakter med åpen bok», med spennende foredragsholdere fra Undervisningsbygg og advokatfirma Torkildsen & Co.

Samspillskontrakter kjennetegnes av at alle aktørene involveres tidlig i prosjektutviklingen, og at prisingen av bygget gjøres tidligere enn ved andre utførelsesentrepriser. Samspillskontrakter med åpen bok innebærer at byggherren skal få innsyn i entreprenørens økonomi i prosjektet. For å lykkes med en slik modell er det av stor betydning hvordan risikoen håndteres og fordeles mellom partene.

Hvorfor er det slik, og hvordan kan risikoen i disse prosjektene håndteres, slik at de gode effektene av samspillskontrakter beholdes?

Programmet for seminaret er basert på praktiske erfaringer og innsikt ved gjennomføring av en rekke samspillskontrakter.

Målgruppe: Alle som planlegger eller er involvert i samspillskontrakter, spesielt på byggherresiden, både innen offentlig og privat sektor.

Påmeldingsfrist: 3. desember

Program og påmelding