Fra venstre: Torgeir Spets (GK Norge), Tor Erling Lorvik, Ola hopstad, Ole Kulstadvik, Geir Bartnes, Eivind Kulstadvik, Lars Ole Hopstad, Per Oksvold, Henry Martin Forfod, Anders Haugen, Stig André Dahl, Rune Ressem og Rune Stensaas (GK Norge) (Foto: Lokalavisa Verran Namdalseid)

GK Norge kjøper T3 Klima Trøndelag

Oppkjøpet av verkstedet i Malm styrker GKs tilstedeværelse i regionen, og blir en viktig produksjonsenhet for konsernet.

T3 Klima Trøndelag AS vil fortsette driften som før med både entreprise og blikkenslagerverksted med produksjon av firkantkanaler og deler.

Verkstedet på Malm skal levere tjenester til GKs entrepriseavdelinger i Region Midt og spesielt til avdelingen i Trondheim som har stor aktivitet, men som frem til nå ikke har hatt tilgang til et eget verksted. I tillegg vil verkstedet på Malm levere til sørlige avdelinger i GK Region Nord.

T3 Klima Trøndelag AS var tidligere en del av Istad Tekniske Trøndelag som gikk konkurs høsten 2013. De ansatte har frem til oppkjøpet eid 49 prosent av bedriften, mens Totaltek satt på de resterende 51 prosentene. Alle aksjer er nå solgt til GK Norge AS.

- Inntil nå har GK vært spredt representert i Nord-Trøndelag, med kun en mindre avdeling på Steinkjer. Vi har fulgt med på T3 Klima Trøndelag AS, så da muligheten åpnet seg, visste vi at dette var en bedrift vi kunne få til noe med, sier regionsdirektør Dag Rune Stensaas i GK Norge.

Selskapet vil fortsette som et datterselskap av GK Norge AS. For nåværende kunder av T3 Klima Trøndelag AS vil oppkjøpet gi nye muligheter.

- Siden T3 blir en GK-bedrift, får kundene tilgang til hele konsernets kompetanse og flerfaglighet innenfor entreprise og service. Dette gjør at T3 vil kunne håndtere større, mer komplekse og flerfaglige jobber enn tidligere, sier Stensaas.