Daglig leder

Stange kommunale boligforetak KF ble etablert i 2001. Foretaket har 533 boenheter og 15 ansatte, et driftsbudsjett på om lag 40 millioner kroner og årlige investeringer mellom 2-40 millioner kroner. Formålet med foretaket er å eie og drive kommunens boligeiendommer samt bygging, kjøp og salg av boliger etter behov. Foretaket har solid økonomi og positive driftsresultater gjennom flere år. Virksomheten er samlokalisert med Eiendomsavdelingen i Stange kommune i rådhuset. Nåværende daglig leder går av ved oppnådd aldersgrense og vi søker hans etterfølger.

FirmaStange kommunale boligforetak KF
FylkeHedmark
StedStange
Søknadsfrist01.09.2014

Det er nylig foretatt en omorganisering av Stange kommunale boligforetak som rendyrker foretaksmodellen. Virksomheten er underlagt kommunestyret og daglig leder rapporterer til eget styre.

Daglig leder har overordnet ansvar for forvaltning, utleie, drift og vedlikehold av hele boligmassen, herunder økonomisk styring og kontroll. Stillingen medfører strategisk videreutvikling av virksomheten samt faglig og administrativt ansvar for bygging, kjøp og salg av boliger. Foretaket kjøper etter behov nødvendige tjenester fra kommunens eiendoms- og økonomiavdeling og har et godt samarbeid med kommunens ledelse.

Vi søker en person som har erfaring fra bygg eller bolig, herunder forvaltning, drift og vedlikehold. Du har solid økonomisk og teknisk kompetanse og ledererfaring. Kjennskap til jus, kommunal forvaltning og politiske styringsprosesser er en fordel. Høyere relevant utdannelse vil være et krav.

Stange kommunale boligforetak tilbyr en stilling med store påvirkningsmuligheter og selvstendige oppgaver. Foretaket og kommunen har en samlet solid kompetanse som danner grunnlag for en fortsatt utvikling av virksomheten.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av styreleder Eva Søgnebotten, tlf. 97662722. Henvendelser kan også rettes til Mercuri Urval v/ Hans Kristian Henriksen, tlf. 97559062 eller Steffen Dyre Hansen, tlf. 97559066. Søk på stillingen snarest og senest innen 1. september. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles fortrolig, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: