Betonmast kåret til Årets gasellebedrift i Østfold

Betonmast Østfold er kåret til Årets gaselle i Østfold av Dagens Næringsliv. Utmerkelsen går til bedrifter som minimum har doblet omsetningen over en periode på fire år og som har positivt samlet driftsresultat.

Betonmast etablerte Betonmast Østfold i 2008. I løpet av fire år har selskapet klart å bygge opp en organisasjon med medarbeidere med lang og allsidig bakgrunn fra entreprenørbransjen. Hovedfokuset har vært å utnytte  denne kompetansen til å skape gode prosjekter.

- Dette, sammen med et sterkt og ektefølt kundefokus, har gitt konkurransefordeler som igjen har skapt solid, og ikke minst, sunn vekst, heter det i en melding fra Betonmast.

Betonmast Østfold har i dag 17 medarbeidere og vil få en forventet omsetning i 2013 på rundt 190 millioner kroner.

- Dette er en utmerkelse alle de flotte medarbeiderne i selskapet har fortjent, sier Jon Harald Kristiansen, daglig leder i Betonmast Østfold.

- Vi jobber hardt og målrettet, og drives av lysten til å lykkes og skape et godt arbeidsmiljø. Vi tar utmerkelsen som en bekreftelse på at vi gjør det rette, sier Kristiansen.

Betonmast Østfold har bygget alt fra boliger til skoler, industribygg og hoteller. Det største prosjektet har vært nye Støtvig Hotel på Larkollen, en totalentreprise på til sammen ca 200 millioner kroner. Dette prosjektet åpner om få dager.

- Dette var en veldig hyggelig utmerkelse å få. Jeg vil gratulere Betonmast Østfold og Jon Harald med det de har fått til på kort tid i et tøft Østfoldmarked, sier konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen. Han legger til at også Betomastkonsernet samlet doblet omsetningen for andre året på rad.

- Sunn vekst har vært et strategisk mål for oss siden oppstarten i 2006. Gaselleprisen til Østfold i dag, viser at vi har lyktes med det, avslutter Evensen.