Se Volvo-sjefen sveve på en lastebil

Volvo Trucks er tilbake med en ny og dristig video kalt ”The Hook”, der Volvo FMX og Volvo Trucks-­‐presidenten Claes Nilsson figurerer som stuntmann i filmen.

Nilsson står på fronten av lastebilen mens den dingler 20 meter over vannet i Gøteborgs havn, for å demonstrere dens styrke.

- Ideen bak filmen er at vi ønsket å vise at lastebilens hengerfeste i fronten er dimensjonert til å tåle langt større påkjennelser enn det den normalt utsettes for. Det handler om å rette fokus på styrken og kvaliteten av våre lastebiler. Det kan ikke gjøres tydeligere enn å heise den 15 tonn tunge lastebilen i luften etter dens egen krok, forklarer Claes Nilsson.

Dette intense klippet er filmet fra et helikopter, og alt ble på forhånd planlagt til den minste detalj.

- Med vårt omfattende utvalg av spesialprodukter og tjenester, er den nye Volvo FMX uten tvil den beste lastebilen på markedet, sier Nilsson.

Den nye Volvo FMX er robust. Den har et førerhus laget av høystyrkestål, som har blitt testet i tråd med verdens strengeste sikkerhetsstandarder, for å sikre et arbeidsmiljø som er så trygt som overhodet mulig. Alle komponenter i strukturen foran har fått et helt nytt design, så førerhuset er blitt enda mer robust og holdbart.

- Volvo FMX ga anleggssegmentet en klar identitet og nå tar vi et stort steg forover på alle de viktigste områdene – robusthet, kjøreegenskaper og design. Alt er utviklet med sjåføren i fokus, sa Nilsson når FMX først ble lansert.