Rekorddeltakelse på Boligkonferansen

Det fylles opp på Boligkonferansen som arrangeres 14. mai. Det nærmer seg nå 250 deltakere, men det er ennå mulig å melde seg på.

Boligkonferansen arrangeres 14. mai, og har et program preget av politiske tungvektere. Både Miljøvernminister Bård Vegar Solhjell og Kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete kommer.

- Solhjell skal snakke om plan- og bypolitikk og boligbygging, mens Navarsete deltar i partilederdebatt, sier markedssjef Jøns Sjøgren i Boligprodusentenes Forening.

- Vi er fornøyd med at vi har klart å samle så mange partiledere i en boligdebatt, fortsetter han.

- Alle politiske partier har oppjustert sin boligpolitikk på sine landsmøter i vår, og vi går nå inn i en spennende valgkamp. Det er første gang på mange år at det har vært en boligpolitisk debatt på så høyt nivå, sier han.

Sjøgren oppfordrer bolignæringen til å kjenne sin besøkelsestid ved å melde seg på Boligkonferansen.

- For å møte befolkningsveksten må vi bygge 38 000 boliger hvert år. Det er nesten 10 000 flere enn det som bygges i dag, sier han.

- Gjennom deltakelse på Boligkonferansen kan bransjen viser politkerne at det er viktig for oss at regjeringen utvikler en målrettet boligpolitikk for å dekke etterspørselen etter bolig, avslutter Sjøgren.