Næss ny styreleder i Nedre Romerike Avløpsselskap

Icopal-direktør Lars Næss er valgt som ny styreleder i Nedre Romerike Avløpsselskap.

Han har hatt en rekke lederstillinger innenfor byggebransjen og har jobbet i Icopal siden 1992. I dag er han konserndirektør i selskapet. Næss har hatt og har en rekke styreverv  i ulike foreninger og bedrifter.

Nina Kristiansen er valgt som nytt styremedlem. Hun er ansatt i Helse Sør-Øst, arbeider med sykehusprosjekter og var tidligere prosjektdirektør for utbyggingen av Nye Ahus. Kristiansen har også lang erfaring som tidligere politiker i Lørenskog kommune.

Jan Ole Enlid er valgt som nytt styremedlem. Han er i dag kommunikasjonsrådgiver, og er daglig leder og eneeier i Novitas kommunikasjonsrådgivning AS.  Enlid har også erfaring som politiker i Rælingen.

Gunhild Lærum er gjenvalgt som nestleder. Hun er til daglig partner og daglig leder i Advokatfirmaet Næss, Lærum, Lier og Stende, og har vært med i styret i NRA siden 2008.

Hendrik R. Panman er gjenvalgt som styremedlem. Han er til daglig anleggsleder i entreprenørselskapet Kjeldaas AS. Panman har vært med i styret siden 2010.

De som trer ut av styret er Ove Silkoset og Sverre Bugge, som begge har hatt verv fra 2008. Silkoset har sittet som styreleder i hele perioden. Den tredje som trer ut av styret er Brit Lisa Skjelkvåle Monsen, som har vært med siden 2010.

Nedre Romerike Avløpsselskap IKS transporterer og renser avløpsvann fra ca 100 000 personer på Nedre Romerike.  Virksomheten er fra 2008 organisert i et interkommunalt selskap, men bygger på et 40 år langt samarbeid mellom Skedsmo, Lørenskog og Rælingen kommune. Selskapet deler fellesressurser og administrasjon med Nedre Romerike Vannverk IKS.