Ramirent til Kristiansund

Mandag 29. april åpner Ramirent dørene til sin nye avdeling i Maskinveien på Kvernberget.

– Ramirent er et stort konsern, men vi er opptatt av at avdelingen på Kvernberget likevel skal være en lokal aktør i markedet, sier Pål Dahlø-Nordstrand.

Han vender hjem til Kristiansund etter å ha bodd i Ålesund i noen år og jobbet for Ramirents der. Nå er han klar til å satse i egen by.

– Det var lett å si ja til den utfordringen. Nå er tanken at vi skal kunne betjene kunder i hele Møre og Romsdal fra avdelingene i Kristiansund og Ålesund, sier han.

Positiv respons
Avdelingen vil tilby utleie av alt av maskiner, stillaser og annet utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

– Vi har lenge savnet å være tilstede i Kristiansund, og dette er en viktig satsing for oss, sier regiondirektør Trond Thormodsrud i Ramirent.

Han har stor tro på satsingen, og forteller at bygg- og anleggsbransjen i området har tatt nyheten godt i mot.

– Jeg tror kundene vil sette pris på vårt brede utvalg av produkter og tjenester. Fordelen med å være en del av et stort konsern, er at vi har stor kapasitet på leveranse. Det tror jeg vil bli verdsatt i Kristiansund, som er en by i kraftig vekst og med mange store byggeprosjekter på gang. Vi har lyst til å være med på å bygge byen videre, sier hun.

Samtidig ser Ramirent på etableringen i Kristiansund som en mulighet til å komme sterkere inn i industrimarkedet.

– Kristiansund kan komme til å bli en viktigere by for norsk petroleumsindustri i fremtiden, og vi ønsker å styrke vår posisjon i den bransjen, sier Thormodsrud.

Åpen dag
Åpningsdagen 29. april blir det åpen dag på avdelingen, og Dahlø-Nordstrand håper at flest mulig vil stikke innom.

– Det blir en fin anledning til å hilse på oss og bli litt kjent med oss og hva vi kan tilby. I tillegg vil flere av våre leverandører være tilstede for å demonstrere utstyr og svare på spørsmål fra kundene, og det vil bli enkel servering til de som kommer, sier han.

Avdelingen starter med to ansatte, men planen er å utvide arbeidsstokken i løpet av året.