Vinnerne hos Norgeshus

I fjor vant Norgeshus JOS-Bygg as prisen som beste markedsfører. I år stakk Romeriksbedriften av med det gjeveste trofeet, Årets Norgeshusforhandler.

Prisutdelingen skjedde på Norgeshus Kongressen som ble avholdt i Trondheim siste helg med 300 personer samlet til festmiddag som også markerte boligkjedens 25 års-jubileum.

Vinnerbedriften som holder til på Dal i Eidsvoll kommune, igangsatte 10 boliger i fjor og solgte 19 Norgeshus. Den holder seg helt i forkant av utviklingen og var følgelig pilotbedrift av kostnadseffektive konseptboliger hvor Norgeshus har vært førende. En målt kundetilfredshet på hele 98 prosent bidrar videre til å gjøre JOS-Bygg til en vinner også hos publikum. De bruker også lokale medier som har resultert o positive presseoppslag. Bedriften ble også hedret for at den er flink til å utveksle erfaringer med andre kjedemedlemmer samt for sin lojalitet mot kjedekonseptet.

Årets markedsfører

Trondheimsbedriften Norgeshus Fredheim & Paulsby Bygg as ble kåret til Årets markedsfører i boligkjeden. Bedriften fra Fossegrenda er svært oppegående på nettet med oppdaterte web-sider. De ansatte er sportslig innstilt og er selvsagt godt profilert på sykkelritt. Bedriften fikk også heder for utmerket samarbeid med merkevaregruppen på salg av prosjekter.

Årets Prosjekt

Egersundbedriften Norgeshus Hadland Bygg as hentet hjem troféet for årets prosjekt i boligkjeden. Vinnerprosjektet er Lundeveien i hjembyen Egersund med totalt fire leiligheter med BRA 645 kvadratmeter. Bygget har felles takhage og separat carport-anlegg utført med fasader som kombinerer tre og platekledning. Miljøprofilen med energimerke gul B og spesialimporterte solfangere på taket bidro til seieren hvor også økonomi, byggeteknikk, profilering, samarbeid og arkitektur inngår. Arkitekt har vært May Siri Bones fra Norgeshus.

Årets leverandør

I konkurranse med Dooria og Nortett kapret Glava prisen som Årets leverandør til Norgeshus. Avstemningen er det forhandlerne som har stått for. De berømmet Glava for utrolig service, korte leveringstider og pålitelig levering. Isolasjonsbedriften fikk også skryt for å være langt fremme på utvikling av produkter.

Du kan lese mer fra Norgeshus-konferansen i Byggeindustrien nr. 7, som kommer ut 16. mai.