Vibeche Tveit og Steffan Larsen. Foto: Firesafe

Vibeche Tveit og Steffan Larsen går til Firesafe

Firesafe styrker laget med to nyansettelser. Vibeche Tveit og Steffan Larsen er de ferskeste tilskuddene til selskapet.

Administrerende direktør Morten Ameln i Firesafe ruster seg nå for videre vekst.

– For å oppnå fortsatt vekst mot 2025 må vi stadig bygge en sterkere organisasjon. Vi har i dag et unikt konsept og en unik totalkompetanse innen brannsikring, bygd opp gjennom 40 år. Jeg er veldig glad for å få med meg Vibeche Tveit og Steffan Larsen. De bringer begge med seg erfaring og kompetanse som vil bidra til å nå målet vårt, forteller Morten Ameln i en pressemelding.

Vibeche Tveit er ansatt som ny HR-direktør, og har med seg over 20 års erfaring med organisasjons- personal- og ledelsesfaglige oppgaver. Hun kommer fra stillingen som HR/HMS-manager i Univern/Swedol/Tools. Hun har utdannelse innen strategi, ledelse og arbeidsrett fra BI og får ansvaret for HR/HMS og KS-arbeidet i Firesafe.

– Med sin solide faglige bakgrunn og brede erfaring fra organisasjoner med avdelinger over hele landet ser vi at Vibeche vil kunne tilføre kompetanse for å utvikle Firesafe videre, sier Ameln.

Steffan Larsen er ansatt som ny direktør for entreprenørvirksomheten i Norge og får et overordnet ansvar for selskapets norske entreprenøravdelinger. Larsen kommer fra stillingen som Head of Services i DormaKaba Norge hvor han vært siden 2018. Han ledet Eltels nasjonale fibersatsing fra 2016 og har også bygget opp virksomheter og gjennomført snuoperasjoner i flere av sine tidligere stillinger.

– Steffan har et sterkt salgsfokus og skal bidra til at entreprenørvirksomheten, som er det største forretningsområdet i Firesafe, styrkes for ytterligere vekst, sier Ameln.