Illustrasjon: Enerhaugen Arkitektkontor
Illustrasjon: Enerhaugen Arkitektkontor

Veidekke landet milliardavtale

Nordr har valgt Veidekke som totalentreprenør for boligprosjektet Grønvollkvartalet på Helsfyr i Oslo.

Hele byggeoppdraget med totalt 412 miljøsertifiserte leiligheter er verdt nær 1,3 milliarder kroner uten merverdiavgift når alt er igangsatt. Byggestart for første byggetrinn er planlagt etter sommerferien, sriver Veidekke i en pressemelding.

– Dette er av de største boligprosjektene som blir satt i gang i år, og vi er veldig glade for å ha med oss Veidekke, sier administrerende direktør i Nordr, Henning Wettre Hanevold, etter at Nordr og Veidekke i dag underskrev kontrakten på Grønnvollkvartalet i meldingen.

Fem bygg med 412 leiligheter og underjordisk parkeringsanlegg skal de neste tre til fire årene bygges mellom Grenseveien og Grensesvingen like ved Fyrstikktorget på Helsfyr.

- Vi takker så mye for tilliten og nok et stort boligoppdrag for Nordr. Vi setter særlig pris på å få bygge gode boliger der bærekraft ivaretas slik som her, og vi ser jo på det gode salget at Nordr og prosjektet her har truffet markedet godt. Vi gleder oss til at vi kan sette i gang byggearbeidene, sier direktør Anders Haugen i Veidekke Bygg Oslo i samme melding.