LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo, bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandsli i Bergen. Illustrasjon: Nåbo
LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo, bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandsli i Bergen. Illustrasjon: Nåbo

Vant kontrakt om 178 leiligheter i Bergen

AF-selskapet LAB Entreprenør har inngått avtale med Nåbo-eide Sandsli Stasjon om bygging av 178 leiligheter i prosjektet Sandsli Stasjon på Sandsli i Bergen.

Det skriver AF Gruppen i en pressemelding torsdag.

Prosjektet består av et felles garasjeanlegg med fem punkthus, og er delt i to byggetrinn. Første byggetrinn utgjør garasje, fellesteknisk infrastruktur, grunn, vann og avløp, utomhus med mer, samt de to første punkthusene på til sammen 94 leiligheter. Byggetrinn to utgjør de resterende tre punkthusene, som til sammen utgjør 84 leiligheter.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på omtrent 430 millioner kroner før moms, inkludert opsjoner.

– Vi er svært takknemlige for å bli valgt til å gjennomføre nok et spennende boligprosjekt for Nåbo, sier administrerende direktør Gard Kvalheim i LAB Entreprenør i pressemeldingen.

– Vi gleder oss til å komme i gang med Sandsli Stasjon under vår nye merkevare Nåbo. Det har vært stor interesse for prosjektet og vi har tro på at vi tilbyr et boligprosjekt som vil treffe markedet godt. Vi er svært glade for å ha med oss LAB Entreprenør og har stor tillit til at de skal ivareta dette prosjektet på en utmerket måte, sier Regionsjef Therese Braseth i Nåbo, tidligere Bonava.

Arbeidene på plassen er planlagt å starte i tredje kvartal 2024 med planlagt ferdigstillelse i tredje kvartal 2027. Oppstart av prosjektet er avhengig av tilstrekkelig antall solgte leiligheter, heter det i meldingen.