Tom Refsdal ny toppsjef i Nordic Door

Tom Refsdal (52) er ansatt som ny administrerende direktør for Nordic Door AS. Han kommer fra stillingen som daglig leder i GHV AS i Kristiansand. 

Tom Refsdal. Foto: Nordic Door

Tidligere har han blant annet ledet Ortopediservice AS. Der samlet han flere norske virksomheter som senere ble videresolgt til Blatchford Norway AS, hvor han fortsatte som leder. Han er på plass i Nordic Door fra 2. juni.

- Refsdal har utdannelse fra Hærens Krigsskole og har en Master of Business Administration fra Heriot-Watt University i Edinburgh, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Med Toms resultater innenfor forretningsutvikling og hans erfaring som leder og bransjemann ser styret, eiere og ansatte fram til en spennende videre utvikling av Nordic Door AS i samspill med kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Styret takker Jan Hestås som påtok seg rollen midlertidig leder for Nordic Door AS i januar og som har ledet selskapet trygt mens det ble gjennomført søk etter permanent leder. I pandemiperioden har selskapet hatt høy aktivitet med ekstraordinær, stor innsats fra selskapets ansatte, skriver selskapet.