Dag Klavestad og Kristian Fjelltveit leder henholdsvis H-fasader Glassteam og H-fasader Bue Aluminium. Foto: H-fasader
Dag Klavestad og Kristian Fjelltveit leder henholdsvis H-fasader Glassteam og H-fasader Bue Aluminium. Foto: H-fasader

To nye ledere i H-fasader

H-fasader har ansatt to nye ledere. Kristian Fjelltveit startet nylig i stillingen som daglig leder i H-fasader Bue Aluminium (tidligere Bue Aluminium). Fabrikksjef Dag Klavestad tar over som daglig leder i H-fasader Glassteam Fredrikstad.

H-fasader Bue Aluminium har base i Bergen, er en del av H-fasader AS, Norges største glass- og fasade-entreprenør.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og bli bedre kjent med de dyktige menneskene i organisasjonen, kunder og produkter. Det er spennende å bli en del av H-fasader-konsernet som har en klar og ambisiøs vekststrategi, og som ser store muligheter for vekst på Vestlandet, sier Kristian Fjelltveit i en pressemelding.

Han har lang erfaring I byggebransjen og kommer nå fra stillingen som regionsjef i Bygger’n. Han har tidligere vært både regionsjef i Maxbo Proff, jobbet med salg i både Inwido og Natre, og som byggmester I flere år før dette.

Dag Klavestad har vært fabrikksjef i H-fasader Glassteam siden januar 2020 år, og har erfaring som leder i produksjonsbedrifter fra før.

– Glass- og fasadebransjen er utrolig spennende, og jeg er glad for denne muligheten. I ledergruppen i H-fasader finner jeg flinke kollegaer og vi samarbeider godt på tvers når det er naturlig, sier Klavestad i samme melding.