To glade herrer på Bygg Reis Deg. Erling Olaussen i Boligmappa og Jan Tore Grindheim i Fonn Byggemappen.

- To mapper er bedre enn én

Boligmappa er nå integrert i Fonn Byggemappen.

Fonn Byggemappen er på offensiven, både her til lands og med nyåpninger i London og Denver. Med ny og tett integrasjon med Boligmappa, blir tjenesten enda bedre for byggebransjen.

Boligmappa er et servicehefte til alle bygg og boliger i Norge. For boligeiere er tjenesten gratis å bruke, og over 4.000 håndverksbedrifter bruker systemet til å dokumentere arbeidet og legge igjen sine digitale spor – direkte på matrikkelen.

Boligmappa kan nå motta dokumentasjon direkte fra Byggemappen. Dette melder Boligmappa og Fonn Byggemappen i en felles pressemelding.

– Integrasjonen gjør det enkelt å overføre dokumentasjon fra Fonn og inn i Boligmappa, for de som ønsker det. Der en tidligere måtte manuelt laste opp ett og ett dokument, kan en nå ta alt i «ett klikk», forteller daglig leder Jan Tore Grindheim, direkte fra standen på Bygg Reis Deg.

– Det føles godt å få på plass integrasjon i Byggemappen. Fonn er en svært innovativ og ambisiøs aktør som tenker likt som oss på mange områder, sier Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.

– Dokumentasjonen fra håndverkeren kommer både dagens og fremtidige boligeiere til gode. I tillegg blir det viktigere enn noen gang å oppbevare denne på en sikker plass. Stortinget vedtok før sommeren en ny avhendingslov som vil snu opp ned på bolighandelen. Det å selge brukt bolig fremover uten dokumentasjon på hvem som har gjort hva blir neppe særlig moro, avslutter Olaussen.