Illustrasjon: Olav Thon GruppenIllustrasjon: Olav Thon GruppenIllustrasjon: Olav Thon GruppenIllustrasjon: Olav Thon GruppenIllustrasjon: Olav Thon GruppenIllustrasjon: Olav Thon GruppenIllustrasjon: Olav Thon Gruppen

Thon Eiendom lanserer Skårerløkka Premium

Andre salgstrinn i boligprosjektet Skårerløkka på Lørenskog legges ut med ekstra kvaliteter og ekstra fordeler.

Det skriver Thon Eiendom i en pressemelding fredag.

– Vi har lenge hatt et ønske om å gi våre boligkjøpere noe ekstra i et boligprosjekt. I prosjekteringen av Skårerløkka salgstrinn to, har vi derfor brukt tid på å fremme ekstra kvaliteter for beboerne. Samtidig har vi benyttet mulighetene som finnes i konsernet og fått inkludert ekstra fordeler fra flere av forretningsområdene våre. Derfor har vi valgt å kalle salgstrinn to for Skårerløkka Premium, sier direktør for boligsalg i Thon Eiendom, Tonje Marie Haugbro.

– Det er sjelden vi har opplevd så stor respons som da vi lanserte Skårerløkka Premium rett før påske. Vi solgte 34 av de første 51 leilighetene på en dag, og responsen har ikke avtatt. Det er veldig gøy at det er tatt så godt imot, fortsetter Haugbro.

Skårerløkka salgstrinn 2 består av totalt 159 ett- til fireroms leiligheter fra 31 til 96 kvadratmeter.

Boligkjøpere vil få tilgang til blant annet en gjesteleilighet og et selskapslokale som også kan benyttes som møterom eller hjemmekontor. Salgstrinnet omfatter også en 400 kvadratmeter stor felles takterrasse med utekjøkken med langbord i direkte tilknytning til selskapslokalet, urtehager og utsiktspunkter. Tilknyttet garasjen blir det hobbyrom, smørebod, sykkelverksted og en plass for å vaske bilen.

En av Premium-fordelene er, ifølge pressemeldingen, stilpakkene som boligkjøperne kan velge mellom. Thon Eiendom har engasjert Ramsøskar Interiørarkitekter til å utarbeide tre ulike stilpakker i tillegg til standardpakken.

– Dette er kostnadsfrie stilpakker for tre- og fireroms-leilighetene og vi håper det kan bidra til at våre kjøpere kan flytte rett inn i sin nye bolig med tilpasset design og stil, sier Haugbro.

Fordi konsernet har flere virksomheter i umiddelbar nærhet, tilbyr de også fordeler og rabatter på Triaden Storsenter, Thon Hotels og Thon Flex.

– Vi vet det er mye som skal gjøres når man flytter inn i ny bolig, og noen ganger kunne man ønske at alt ble gjort på en gang. I Premium-konseptet tilbyr vi derfor også to timer gratis håndverker som hjelper til ved innflytning, sier Haugbro.

Ytterligere leiligheter i salgstrinn to på Skårerløkka legges ut for salg i løpet av våren, og innflytning er estimert i fjerde kvartal 2024, heter det i meldingen.