Systemhus og Airthings inngår samarbeid

Boligutvikler Systemhus og Airthings, som er ledende innen måling av innendørs luftkvalitet, inngår samarbeid for å optimalisere innendørs luftkvalitet.

Med teknologi fra Airthings og deres nye produkt, Wave Plus, kan alle som bor i konseptet Friskt Hjem fra Systemhus forbedre sitt inneklima.

- Det er godt dokumentert at dårlig inneklima både kan utvikle og forverre astma. Det faktum at vi bruker 90 prosent av tiden vår innendørs gjør at vi stadig må utvikle og optimalisere luftkvaliteten i våre boliger, sier Trond Lie, kjededirektør i Systemhus, i en pressemelding.

- Når det endelig kom teknologi tilgjengelig for å måle og optimalisere inneklima var det en selvfølge å ta initiativet til et samarbeid med Airthings. Enda bedre er det at dette er norskutviklet teknologi, legger han til.

Anders Follerås, salgssjef for Airthings i Europa og Asia, sier det gøy for et ungt norsk teknoligselskap å samarbeide med en så etablert huskjede som Systemhus.

- Vårt mål i Airthings er å bli verdens beste på måling og optimalisering av luftkvalitet, og det å samarbeide med en stor organisasjon som virkelig brenner for å bygge sunne og friske hjem er viktig for oss. Jeg er veldig imponert over hvordan hele organisasjonen, fra snekkere til ledelse i Systemhus, deler samme entusiasme og driv rundt friske hjem, sier Anders Follerås, salgssjef for Airthings i Europa og Asia.