Fra venstre Håvard Slaatten, daglig leder i EH Consult AS, Janne Aas-Jakobsen i Stema Rådgivning AS og Kristin Fevang og Hans Jørgen Aase, begge Statsbygg

Stema Rådgivning og EH Consult vant byggeledelsen på Nasjonalmuseet

 Stema Rådgivning og EH Consult har i et arbeidsfelleskap inngått kontrakt med Statsbygg om levering av H204 byggeledelse byggfag (BL Bygg) til Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum (PNN). 

- Dette er en stor og viktig hendelse for selskapene. Både på grunn av prosjektets størrelse men også fordi PNN er et av de virkelig viktige og synlige kulturbyggene som bygges i Oslo i vår samtid, heter det i en pressemelding.

Stema og EHC skal ivareta Statsbyggs behov for byggeledelse for arbeidene som omfattes av de byggfaglige entreprisene i prosjektet. Dette innebærer hovedbyggeleder, byggeleder betong, tett bygg, tekniske installasjoner i råbygg, innvendige arbeider, alabasthall, utomhus, logistikk og RTB, byggelederassistenter, samt prosjektstyring for de samme fagene. Statsbygg holder fremdriftsplanen og museet skal tas i bruk i 2020.

- Det er en stor glede og ære for oss å få være med på å realisere nytt Nasjonalmuseum her i Oslo, smiler adm.dir Aas-Jakobsen i Stema Rådgivning AS.

Kontrakten ble endelig underskrevet tirsdag, og flere byggeledere er allerede i gang med prosjektet.