Dette er trioen bak det nye selskapet Anleggsgartner Øst som i løpet av ett års drift allerede har blitt 12 ansatte med en omsetning på 20 millioner kroner. Fra venstre daglig leder Bror Hallerud, anleggsgartnermester Pål Lund og anleggsleder Jørgen Hellum. Foto: Alessandra Langum

Steen & Lund-gründer tilbake i manesjen med nytt selskap

Pål Lund var en av gründerne bak Steen & Lund i Lier. Nå er han i gang med å bygge opp selskapet Anleggsgartner Øst.

Anleggsgartnermester Pål Lund (47) solgte seg ut av Steen & Lund i 2017, og har den siste tiden vært opptatt med å bygge opp det ferske selskapet Anleggsgartner Øst.

I utgangspunktet var det daglig leder Bror Hallerud (34), også han med fartstid i Steen & Lund, som startet opp selskapet.

Senere ble Pål Lund og anleggsgartner Jørgen Hellum engasjert i firmaet som henholdsvis anleggsgartnermester og anleggsleder.

Etter ett års drift har selskapet allerede 12 ansatte og rundt 20 millioner kroner i omsetning, melder selskapet i en pressemelding.

– Ja, det har gått over all forventning og vi ligger langt foran skjema med tanke på at vi er et nystartet selskap. Vi kjører en grønn profil med gjenbruk, bærekraftige materialer og hovedsakelig lokale norske og kortreiste leverandører, og vi har allerede en fin ordrereserve som gir en veldig trygghet og som også styrker oss i troen på det er grunnlag for store vekstmuligheter fremover, sier Pål Lund i meldingen.

Selskapet har hovedkontor i Larvik og base i Lier. På sikt har de ambisjon om å ha mellom 40-50 medarbeidere.