Daglig leder Erling Berven Holstad (fra venstre), boligrådgiver Marianne Holm-Johansen og eier Jim Holm-Johansen i i den nye Archihus-forhandleren Smaalenene Bygg. Foto: Smaalenene Bygg.

Smaalenene Bygg blir Archihus-forhandler

Askim-baserte Smaalenene Bygg har signert forhandleravtale med Archihus.

Det skriver Archihus i en pressemelding fredag.
Smaalenene Bygg AS er en entreprenør som jobber både med nybygg, tilbygg og rehabilitering. De har 20 ansatte og var i 2020 Gasellebedrift i Dagens Næringsliv, heter det i medlingen. Fra 1. april 2021 utvider de virksomheten, og blir forhandler av Archihus.

– Vi har som visjon å være den foretrukne entreprenør for vårt lokalsamfunn, og dette oppnår vi med alltid å levere kvalitet. Med våre egne faste ansatte, fagutdannede håndverkere og med fokus på trivsel og god bedriftskultur, er vi trygge på at vi leverer nettopp det, sier Smaalenene Bygg-eier Jim Holm-Johansen i pressemeldingen.

– Nå ser vi veldig frem til å tilby Archihus sine flotte og moderne boliger i vårt nærmarked. Archihus har et konsept og en portefølje som virkelig traff blink hos oss, og vi tror dette blir et veldig godt samarbeid, avslutter Holm-Johansen.
Smaalenene Bygg skal bygge både eneboliger og fritidsboliger for Archihus.

– Vi har ønsket å utvide i det tidligere Østfold, et område vi mener har stort potensial. Det har vi nå lykkes med, og vi mener selv vi har funnet en perfekt forhandler for vår merkevare, sier kjedeleder Jan Hoff i Archihus.