Illustrasjon: Nils Tveit

Seltor bygger for OKK Gruppen i Drammen

Seltor Gruppen har fått byggeoppdraget på Nedre Storgate 19 i Drammen. Eier er OKK Gruppen.

Oppdraget skal utføres i en totalentreprise hvor Oxer Eiendom representerer byggherren.

Bygget skal stå ferdig mai 2018. Bygget blir på ca. 3.000 kvm i 5 etasjer uten kjeller, og er tegnet av arkitekt Nils Tveit AS. Kontraktssum er på cirka 62 millioner kroner ekskl. mva.

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS skal flytte inn i de 4 øverste etasjene. I tillegg planlegges det et møtested for mat og drikke i 1. etasje.

- Leietakersøk pågår i disse dager, opplyser markedssjef Anniken Haug i Oxer Eiendom i en pressemelding.

OKK Gruppen og Oxer Eiendom er større aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. Selskapene har sin opprinnelse fra 1945 gjennom Ole K. Karlsen fra Drammen. OKK Gruppen eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt, og Oxer Eiendom av Ellen K. Raaholt med familie.

- Vi ser frem til å oppføre Drammens nye signalbygg på Bragernes-siden sammen med Seltor Gruppen. Vi ønsker å styrke vår posisjon i kontormarkedet i Drammen. Våre røtter kommer fra Drammen, og byen er i en svært spennende utvikling. Gågaten fra Grev Wedels Plass fortjener et nytt og spennende næringsbygg, sier administrerende direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom.

Også Seltor er godt fornøyd med å lande en stor kontrakt i Drammen.

- Seltor har nylig etablert avdelingskontor i Drammen, og dette prosjektet passer meget bra inn i vår lokale satsing. Vi takker OKK Gruppen for tilliten og gleder oss til å gå i gang med prosjektet, sier daglig leder Stian Råmunddal i Seltor Gruppen.