Stefan Bergsten i Pullman Ermator.Administrerende direktør Dag Kroslid i NorDan AB.Områdeansvarlig i Norge for Relekta og Tec7, Trond Aaraas, er på plass på Nordbygg, blant annet for å vise frem verdensnyheten Remove All.Tomas Sonesten (fra venstre), Nicklas Elmeljung og Fredrik Esbjörnsson i Hunton AB.

Se glimt fra Nordens største byggemesse

Denne uken går byggemessen Nordbygg av stabelen i Stockholm. Med over 900 utstillere og 53.000 proffe besøkende er det Nordens største møteplass for byggebransjen.

Sveriges og Skandinavias største messe for byggebransjen, Nordbygg, arrangeres denne uken, og rundt 53.000 mennesker vil i løpet av fire dager ta for seg de siste nyhetene fra over 900 utstillere fra rundt 30 forskjellige land.

Prosjektsjef Peter Söderberg.

− Dette er en stor møteplass for bransjen, og det har vært en suksessoppskrift for oss. I år var det rundt 100 selskaper som ikke fikk plass hos oss, forteller prosjektsjef for Nordbygg, Peter Söderberg i Stockholmsmässan.

Med et messeareal på 36.000 kvadratmeter har ikke Nordbygg mer plass å vokse på.

Årets Nordbygg er delt inn i tre områder, og omfatter Byggematerialer og –systemer, Verktøy og utstyr, samt Installasjoner.

I tillegg til å være en messe- og møteplass, har også Nordbygg et program med 400 seminarer.