Rune Lyngbø

Rune Lyngbø ny distriktssjef i Peab

Rune Lyngbø (41) er ansatt som distriktssjef for Peab Bygg på Romerike.

− Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått Rune til å ta ansvaret for kunder og prosjekter nord for Oslo. Dette er et stort og viktig markedsområde for oss, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Bred erfaring
Lyngbø kommer fra lederstilling i Norconsult i Bergen, der han hadde ansvar for å bygge opp et tverrfaglig rådgivermiljø innen bygg og eiendom. Han er utdannet høgskolekandidat i landbruksteknikk, og startet karrieren som ingeniør innen prefab.

− Etter det har jeg opparbeidet bred erfaring fra ulike deler av bransjen, og har jobbet både som utførende og rådgivende, forteller han i en pressemelding.

Trigget av muligheter
Etter noen år med utvikling av bygg og eiendom som markedsområde i Norconsult, følte han at det var riktig å gå over til en totalentreprenør så fort den rette muligheten bød seg.

− Peab fremstod for meg som solid totalentreprenør med gode verdier. Jeg ble trigget av muligheten til å få lov til å være med å utvikle selskapets posisjon og utvikling i markedet videre, sier han.

Ser mot Mjøsregionen
Fra distriktskontoret på Kløfta skal Lyngbø styre og videreutvikle Peabs byggvirksomhet på Romerike. Han har også blikket rettet litt lengre nord.

− Jeg mener vi har et potensial til å ta nye markedsandeler i Mjøsregionen. Regionen har først nå, med ny E6 og jernbane, begynt å merke den veksten som Nedre Romerike har hatt siden Gardemoutbyggingen, sier han.

Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven, og har så vidt kommet i gang i ny jobb.

− Jeg har blitt tatt godt imot av åpne og hyggelige kollegaer. I jobben forventer jeg å utvikle meg selv, men enda viktigere at jeg sammen med mine gode kollegaer skal bidra til en positiv utvikling av Peab og vår virksomhet på Romerike, avslutter han.