Foto: Rosendal Maskin.

Rosendal med nordisk utgave av JCB Fastrac

Rosendal Maskin tar JCB Fastrac ett steg videre i det norske markedet med mer utstyr og tilpasset T5 førerkort.

– Endelig har vi på plass en Nordic Edition utstyrspakke for Fastrac 4220 og 8330. I tillegg har vi nå 50km/t godkjenning fra fabrikk, sier Øystein Baraas, salgsansvarlig JCB Fastrac og Agriline i Rosendal Maskin, i en pressemelding.

I tillegg til muligheten for 50km/t registrering har JCB og Rosendal Maskin også satt sammen utstyrspakken «Nordic Edition». Utstyrspakken er ifølge Rosendal Maskin fullpakket med utstyr som vil gjøre arbeidsdagen enklere, mere komfortabel og tryggere for norske bønder og entreprenører. LED kjørelys, LED arbeidslys, LED brøytelys, GPS klargjort fra fabrikk, hurtigstyring, oppvarmet frontrute og bakrute, og deluxe skinnsete, er noe av ekstrautstyret som kommer i den nordiske utgaven av Fastrac.

– Dette er et direkte resultat av samtaler med både sjåfører og eiere. Det var ett tydelig ønske om muligheten for kunne kjøre Fastrac med høyhastighets førerkort T5. Etter samtaler med Statens Vegvesen og JCB kan vi nå tilby JCB Fastrac fra fabrikk både som 50,60 og 69 km/t. Dette kombinert med klasseledende kjørekomfort og markedets beste bremser med ABS har vi de perfekte traktorene til både landbruk og anlegg. Dette vil også bidra til økt sikkerhet for de yngste sjåførene, sier Øystein Baraas.

– Med skivebremser og ABS står vi også godt rustet for de nye kravene til lovpålagt EU kontroll på traktor med konstruert hastighet over 40km/t fra 2021, fortsetter Baraas.

Alle JCB Fastrac leveres som standard med skivebremser og ABS. 50km/t godkjenningen kommer kun på nye fabrikkbestilte traktorer, skriver Rosendal Maskin.