Foto: Rental Group
Foto: Rental Group

Rental Group flytter inn i nytt bygg i Trondheim

Rental Group Ekspert har siden etableringen av avdelingen i Trondheim i 2020 opplevd vekst, og nå flytter de inn i et nytt bygg på Sveberg utenfor Trondheim.

Dette gjøres for å kunne vokse ytterligere i Midt-Norge. Ifølge daglig leder i Rental Group Ekspert, Lars-Petter Ulvesli, vil de utvide både utstyrsparken og tjenestespekteret.

– Vi vil nå kunne tilby kundene våre et større utvalg av anleggsmaskiner og utstyr, i tillegg til høyere kapasitet på servicetjenester. Vårt søsterselskap Rental Group Mobility har også tilhold i samme bygg, og det betyr at vi også tilbyr et bredt spekter på utleie av alle typer yrkesbiler, sier Ulvesli i en pressemelding.

Rental Group disponerer lager, verksted og vaskehaller som utgjør 2.000 kvadratmeter, i tillegg til 360 kvadratmeter med kontorer.

– De nye lokalene vil ha stor betydning for å oppnå bedre logistikk i alle deler av virksomheten vår. Topp moderne fasiliteter i alle ledd bidrar også til høyere trivsel og en bedre arbeidshverdag for alle våre ansatte. Dette er også veldig viktig for oss da vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver i regionen, avslutter Ulvesli.