<p>Det var god stemning blant utstillere og publikum på Park- og anleggsmessen på Lillestrøm. Her representert ved Nasta. Foto: Svanhild Blakstad</p>Jan C. Reinertsen i CH Prosjekt viste frem en ny type hybrydgress på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild BlakstadAntons Timber på Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPå Blåkläders stand kunne publikum måle krefter ved å henge lengst mulig i en arbeidsbukse. Foto: Svanhild BlakstadKvakestad Planteskole var en av mange utstillere på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild BlakstadHeatWork deltok på Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadGantic på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild BlakstadNorske naturplanter og Reierstøl planteskole var en av mange grøntleverandører på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild Blakstad- Årets Park- og anleggsmesse er den beste som har vært arrangert så langt, sier anleggsgartnermester Torgeir Koteng i Hagespesialisten. Foto: Svanhild BlakstadRuben Høie, daglig leder i Anleggsgartnerfirma Strandman på Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadAsak på Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadHeatWeed på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadBirger N. Haug var en av mange utstillere på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild BlakstadDaglig leder Jan Christian Vestre i utemøbelprodusenten Vestre holdt foredrag om fremtidens sosiale møteplasser. Foto: Svanhild BlakstadForedrag om BIM og hva som kreves av utførende i dag og i morgen, ved BetonmastHæhre Anlegg.Nils Olav Haukaas i Nasta holdt foredrag om fossilfrie anlegg. Foto: Svanhild BlakstadFra LOGs stand på Park- og anleggsmessen. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadAhlsell på Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild Blakstad

Rekordmange utstillere viste seg frem på Park- og anleggsmessen

130 utstillere møtte et fagtungt publikum på park- og anleggsmessen på Lillestrøm.

Jan Reinertsen i CH Prosjekt var en av mange fornøyde utstillere etter Park- og anleggsmessens første dag. Prosjektleder Marit Sagen til høyre. Foto: Svanhild Blakstad

På tampen av Park- og anleggsmessens første dag var det en fornøyd prosjektleder Marit Sagen som gikk runden blant utstillerne like før stengetid.

– I år har vi rekordmange utstillere med 130 firmaer. I tillegg er også bredden større enn noen gang, sier Sagen.

Hun er også veldig godt fornøyd med publikums-tilstrømningen.

– I dag har vi hatt 1164 besøkende innom portene, mot 968 i fjor. Dette er en fagmesse, og publikum er profesjonelle fra bransjen, sier Sagen, som håper på ny publikumsrekord når messen er over på torsdag.

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger, både fra utstillere og publikum. I år er det ekstra mange spesialprodukter som blir presentert, sier Sagen.

En av de som kunne vise frem en nyhet, er lekeplassleverandøren CH Prosjekt. Daglig leder Jan C. Reinertsen viste frem en helt ny type hybridgress, som er laget for ekstra hard bruk.

- Dette er kunstgress som blander seg med naturgress til en slitesterk overflate. Det er ekstra godt egnet for eksempel i skråninger på lekeplasser og andre områder hvor det er ekstra høy slitasje, sier han - og rapporterer om stor interesse fra bransjen på produktet.