<p>GRØNN MØTEPLASS: - Park- og anleggsmessen er kommet for å bli. Dette er en viktig møteplass for den grøntanleggsbransjen, sier administrerende direktør Merete Bellingmo i Naml. Foto: Svanhild Blakstad</p>Park- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild BlakstadPark- og anleggsmessen 2018. Foto: Svanhild Blakstad

Park- og anleggsmessen er i gang

I dag åpnet fagmessen for grøntanleggsbransjen på Lillestrøm, og det er ventet rekordstor tilstrømning fra et faginteressert publikum.

Fagmessen samler 130 utstillere fra hele den grønne byggenæringen over 10.000 kvadratmeter på Norges Varemesse. Messen åpnet onsdag morgen og går over to dager, og det er ventet rekordtilstrømning også av et faginteressert publikum.

– Park- og anleggsmessen er en flott møteplass for bransjen. Den kombinerer faglig input og presentasjon av nye produkter og løsninger, og her får vi også møtt mange av våre medlemmer, sier administrerende direktør Merete Bellingmo i Naml – Norske anleggsgartnere – miljø- og landskapsentreprenører, til Byggeindustrien.

Naml er tilstede på messen med egen stand, og er også ansvarlig for et rikholdig fagprogram som går over to dager. Programmet favner en rekke temaer som blant annet nye regler for bemanning og innleie, bruk av BIM og krav til utførende, fossilfrie anlegg, kjemikaliefri ugressbekjempelse, mekanisk planting av blomsterløk, samt nyheter innen utdanning og standardisering for grøntanleggssektoren.

Utstillerne favner alle kategorier innen park- og anleggsbransjen med aktører innenfor områdene gravplass, golf, idrett og park. En rekke produktområder blir å finne i messehallene: Maskiner, redskap og utstyr, heller og belegningsstein, blomsterløk og planter, blomsterurner og avfallsbeholdere, benker og utemøbler – og bil.

Byggeindustrien/hage.no kommer tilbake med mer stoff fra messen.